Ekonom med lång erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete i börsnoterade bolag. Har 30 års erfarenhet inom ledande positioner inom retail och har arbetat inom hela värdekedjan från inköp, grossist, kedjekontor samt butik. De senaste rollerna har varit i nybildade konstellationer i noterade bolag vilket har inneburit att fokus varit på att samordna, effektivisera och bygga upp en helt ny ekonomifunktion samt skapa uppföljningar internt och även gentemot marknaden. Har även varit involverad i föreningslivet i Lindesberg bland annat via styrelsearbete både i IFK Lindesberg (fotboll) samt LIF Lindesberg (handboll). Har även varit ungdomsledare och revisor i den sistnämnda föreningen.

Veta mer?
10404246_10152501939876161_8950905904835

OM

Pontus

Restauratör med 14 års erfarenhet, har ett brett spektrum av koncept i olika nivåer och miljöer.

Med vinutbildning från Stavanger universitet, en final plats i

"junior SM" ock en fjärde plats i den nordiska tävlingen

"Arktisk kock 2010".  Servitör och vinkännare på Restaurang Bagatelle som med två stjärnor i Michelin-guiden driftades under Eyvind Hällström, som för övrigt är dubbad till norsk riddare för sin kulinarisk kunskaper. Källarmästare för en av nordens mest välfyllda vinkällare på Svalbard. Projektledare för uppstart av Den Norska Stats hotell satsningar i Kongsvinger fästning,  som övergick till arbete som ansvarig hotellchef i 2,5år.

Veta mer?

Möt köks-teamet

Tobiqs

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Karin Vidfelt

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

James Doe

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Så mycket mer än bara ett Företag!

När en hel arbetsstyrka är beredda att jobba ideellt, sida ved sida med dom som får betalt, och gör det utan tvivel. När unga & begåvade 

i
idakarlkvist